• Pozovite nas (069/583-222)

  • Radno vrijeme (Pon - Sub 9- 16)

our work

image

Dobrodošli u Honel Electronic - Vaš Partner za Sigurnost, Udobnost i Efikasnost!

Honel Electronic je vodeća kompanija specijalizovana za prodaju i montažu klima uređaja, alarma, interfona, video nadzora i kodiranje auto ključeva. Sa radom smo počeli 2012. godine i od tada smo posvećeni pružanju vrhunskih usluga našim klijentima.

Naše Usluge Obuhvataju:

Klimatizacija: Ponosimo se saradnjom s vrhunskim brendovima kao što su LG, Hisense, Midea, TCL, Grund, Aux, Vivax, Daikin i mnogi drugi. Bez obzira da li je u pitanju singl klima, multi split sistemi ili VRF sistemi, naš tim stručnjaka garantuje efikasnost i udobnost.

Bezbednost: Pružamo kompletna rešenja za bezbednost, uključujući prodaju i montažu alarma, interfona i video nadzora. Brendovi poput Dahua, Paradox i Jablotron čine deo naše ponude kako bismo obezbedili vrhunsku sigurnost vašeg doma ili poslovnog prostora.

Automobilske Usluge: Specijalizovani smo za kodiranje auto ključeva, izradu ključeva u slučaju all key lost i otključavanje vozila bez oštećenja brave. Pružamo brze i efikasne usluge kako biste se što pre vratili na put.

Elektronika: Naš tim stručnjaka pruža usluge popravke TV-a i servisiranja elektronike. Imamo iskustvo u radu sa najnovijim tehnologijama i brendovima.

Elektro Instalacije: Specijalizovani smo za elektro instalacije slabe i jake struje, obezbeđujući pouzdano napajanje i optimalnu funkcionalnost.

Gde Nas Možete Pronaći: Adresa našeg sedišta je u Makedonskom naselju, ulica Rista Lekića D-11.

Zašto Odabrati Nas:

  • Profesionalnost i iskustvo od 2012. godine
  • Kvalitetna oprema i brendovi
  • Brza i efikasna usluga
  • Posvećeni tim stručnjaka

Pridružite se našem zadovoljnom krugu klijenata. Honel Electronic - Gde Tehnologija Ispunjava Poverenje!